طريقة التحضير 1- لتحضير الشربات، ضيفي الميه مع السكر والليمون في حلة على النار وسيبيه لغاية ما يبقى قوامه سميك، وبعد كده ضيفي عليه الفانيليا. 2- حطي الكنافة في الفريزر علشان تجمد وبعدين طلعيها وقطعيها بحيث تكون مفتتة. 3- سيحي 5 ملعقة كبيرة زبدة في طاسة وحمري فيها نصف كمية الكنافة وبعدين افرديها في صينية مش مدهونة. 4- قطعي الفواكه واخلطيها مع اللوز وجوز الهند، وافردي الخليط ده على الكنافة اللي في الصينية. 5- حمري نص الكنافة التاني وافرديها فوق الفواكه وبعد كده اسقي صينيه الكنافة بالشربات ودخليها في الفريزر شوية علشان تتماسك، وبعد كده طلعيها وقطعيها، وزينيها بالكريم شانتيه وقدميها باردة.