طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Log10كنافة بالمانغا طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Emptyالخميس أكتوبر 08, 2015 7:20 pm من طرف طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Log10ملف شامل ومتكامل لجميع انواع البسبوسة طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Emptyالخميس أكتوبر 08, 2015 4:48 pm من طرف طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Log10بسبوسة بلا بيض طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:37 am من طرف طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Log10تشيز البسبوسة طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:35 am من طرف طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Log10بسبوسة بلا قطر طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:31 am من طرف طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Log10بسبوسة بالقشطة منقوولة  طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:28 am من طرف طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Log10بسبوسة بالمهلبية طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:27 am من طرف طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Log10النمورة اللبنانية طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:26 am من طرف طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Log10الهريسة الحلبية عاصولها  طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:26 am من طرف طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Log10حلى المانجو طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Emptyالأربعاء أبريل 22, 2015 6:25 am من طرف



الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
منتديات ولا بالاحلام :: التــــــــــــارت والسابليه :: التارت المالح

كاتب الموضوع faten مشاهدة صفحة طباعة الموضوع  | أرسل هذا الموضوع إلى صديق  |  الاشتراك انشر الموضوع
شاطر
 المشاركة رقم: #
تم النشر فى :28 - 08 - 2013
faten
admin
admin
تواصل معى
http://www.fatendishes.net
إحصائية العضو

عدد المساهمات : 6130
نقاط : 17408
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 21/09/2010
العمر : 38
 طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Emptyموضوع: طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل
طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل
 طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  %D9%83%D9%8A%D8%B4+%D9%84%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86+%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%83%D8%B1%D9%8A%D9%85%D8%A9+%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%81%D9%84%D9%81%D9%84
[url][/url]


المقادير:
كيش لورين(فطيرة الجبن)
اولا مقادير العجينة:
2كوب دقيق،بيضة،ملح وفلفل،2ملعقة زبدة،لبن او ماء للعجن.

مقادير الحشو:
3 بيض
نصف كوب كريمة
150جرام جبنة جودة مقطعة مكعبات.
100جرام رومى مدخن مقطع مكعبات.
مكعبات فلفل الوان.

طريقة التحضير:
العجينة(الفطيرة):
- نضع على الدقيق البيضة والزبدة ورشة خفيفة من الملح والفلفل ونعجنها باليد ونضيف اللبن لو احتاجت لحد ما تتكون عندنا عجينة متماسكة ثم نتركها ترتاح بعد تغطيتها طبعا
- بعد ما ترتاح نفردها بالنشابه على شكل فطيرة ونضعها فى صينية مدهونة بمادة دهنية ويكون سمكها نص سم
تجهيز الحشو:
- نضع البيض وعليه الكريمة ومكعبات الجبنة (ممكن نستخدم جبنة شيدر او اى نوع متوفر لديك)والرومى المدخن ومكعبات الفلفل الالوان ونقلبهم مع بعض بالملعقة مع رشة ملح وفلفل
- قبل ما نضع الحشو على الفطيرة نخرم الفطيرة بالشوكة ليخرج منها الهوا ولا تنتفخ ثم نضيف الحشو ونفرده على الفطيرة . الطبخ: نضعها فى الفرن لحد ما تستوى.
ملاحظات: معلقتين الزبدة المستخدمين فى العجينة يكونوا بدرجة حرارة الغرفة.


الموضوع الأصلي : طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل // المصدر : منتديات ولا بالاحلام // الكاتب: faten

اعلانات




مواضيع ذات صلة


 طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل  Collapse_theadتعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة