كاتب الموضوع | faten | | | | انشر الموضوع | شاطر |
| |||||||||||||||
طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل [url][/url] المقادير: كيش لورين(فطيرة الجبن) اولا مقادير العجينة: 2كوب دقيق،بيضة،ملح وفلفل،2ملعقة زبدة،لبن او ماء للعجن. مقادير الحشو: 3 بيض نصف كوب كريمة 150جرام جبنة جودة مقطعة مكعبات. 100جرام رومى مدخن مقطع مكعبات. مكعبات فلفل الوان. طريقة التحضير: العجينة(الفطيرة): - نضع على الدقيق البيضة والزبدة ورشة خفيفة من الملح والفلفل ونعجنها باليد ونضيف اللبن لو احتاجت لحد ما تتكون عندنا عجينة متماسكة ثم نتركها ترتاح بعد تغطيتها طبعا - بعد ما ترتاح نفردها بالنشابه على شكل فطيرة ونضعها فى صينية مدهونة بمادة دهنية ويكون سمكها نص سم تجهيز الحشو: - نضع البيض وعليه الكريمة ومكعبات الجبنة (ممكن نستخدم جبنة شيدر او اى نوع متوفر لديك)والرومى المدخن ومكعبات الفلفل الالوان ونقلبهم مع بعض بالملعقة مع رشة ملح وفلفل - قبل ما نضع الحشو على الفطيرة نخرم الفطيرة بالشوكة ليخرج منها الهوا ولا تنتفخ ثم نضيف الحشو ونفرده على الفطيرة . الطبخ: نضعها فى الفرن لحد ما تستوى. ملاحظات: معلقتين الزبدة المستخدمين فى العجينة يكونوا بدرجة حرارة الغرفة. الموضوع الأصلي : طريقة عمل كيش لورين بالكريمة والفلفل // المصدر : منتديات ولا بالاحلام // الكاتب: faten | |||||||||||||||
اعلانات | |
الإشارات المرجعية |
مواضيع ذات صلة | |
|