تم النشر فى :29 - 08 - 2013 |
| | | إحصائية العضو | عدد المساهمات : 6130 | نقاط : 17408 | السٌّمعَة : 0 | تاريخ التسجيل : 21/09/2010 | العمر : 38 |
| |
|
موضوع: تارت السبانخ والمشروم تارت السبانخ والمشروم
المقادير
1 عجين الباف باستري المخبوزة ( ممكن استخدام عجينة التارت الحادق )
6 بيضاتِ كبيرة 1 كاس كريمة لباني
رشة الملحِ رشة الفلفلِ 1/8 ملعقة شاي جوز طيب
1/4 ملعقة شاي فلفل أحمر ( بابريكا )
1 كاس سبانخ مجمدة
1/2 كاس ماشروم
الطريقة
- سخني الفرن علي درجة حرارة 180 - تخبز الباف باستري في صنية التارت تبع التعليمات ( تشتري جاهزة و تفرد بالنشابة و توضع في صنية التارت و تخرم بالشوكة و تدخل الفرن حتي تتماسك )
و تترك لتبرد
- في طبق نضع المواد السئلة و التوابل و يقلبوا
- نرص السبانخ و الماشورم علي الفطيرة
- يضاف عليهم السائل تخبز من 45 الي 50 ق او حتي تماسك الخليط
مترجم |
|