معكرونة باللحم المفروم والبقسماط
مكرونة اسباجتى باللحمة المفرومة والبقسماط
كيس واحد مكرونة اسباجتى وتسلقيه وتكونى مجهزة لحمة مفرومة معصجة بالطماطم
وبتعملى صوص للمكرونة وهو معلقة زبدة سخنةتحطى عليها 2طماطم مضروبين بالخلاط وتتسبك الطماطم دى
وبعدما تبرد شوية حطى عليها بيضة نيئة وقلبيها مع الصوصوبعدين حطى المكرونة وقلبيها فى الصوص ده
هاتى بقى الصينية اللى بتبقى مفتوحة من النص وادهينيها زبدة كويس وبعدين رشيها بقسماط ع الجوانب والقعر
رصى نص كمية المكرونة وبعدين اللحمة المعصجة وبعدين نصالمكرونة الاخر اوضغطى عليها بالشوكة حتى
تتماسك كويس ودخليها الفرن حوالى نصف ساعة او حسب سخونة فرنك وبعد ما تطلعيها من الفرن استنى
تبرد شوية وبعدين اقلبيها فى طبق التقديم