معكرونة باللحم المفروم والبقسماط Log10كنافة بالمانغامعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Emptyالخميس أكتوبر 08, 2015 7:20 pm من طرفمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Log10ملف شامل ومتكامل لجميع انواع البسبوسةمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Emptyالخميس أكتوبر 08, 2015 4:48 pm من طرفمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Log10بسبوسة بلا بيضمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:37 am من طرفمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Log10تشيز البسبوسةمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:35 am من طرفمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Log10بسبوسة بلا قطرمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:31 am من طرفمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Log10بسبوسة بالقشطة منقوولة معكرونة باللحم المفروم والبقسماط Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:28 am من طرفمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Log10بسبوسة بالمهلبيةمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:27 am من طرفمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Log10النمورة اللبنانيةمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:26 am من طرفمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Log10الهريسة الحلبية عاصولها معكرونة باللحم المفروم والبقسماط Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:26 am من طرفمعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Log10حلى المانجومعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Emptyالأربعاء أبريل 22, 2015 6:25 am من طرف



الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
منتديات ولا بالاحلام :: اطباق المشاهير :: وصفات الشيف حسن كمال :: اطباق منوعة

كاتب الموضوع faten مشاهدة صفحة طباعة الموضوع  | أرسل هذا الموضوع إلى صديق  |  الاشتراك انشر الموضوع
شاطر
 المشاركة رقم: #
تم النشر فى :29 - 12 - 2012
faten
admin
admin
تواصل معى
http://www.fatendishes.net
إحصائية العضو

عدد المساهمات : 6130
نقاط : 17408
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 21/09/2010
العمر : 39
معكرونة باللحم المفروم والبقسماط Emptyموضوع: معكرونة باللحم المفروم والبقسماط
معكرونة باللحم المفروم والبقسماط
مكرونة اسباجتى باللحمة المفرومة والبقسماط
كيس واحد مكرونة اسباجتى وتسلقيه وتكونى مجهزة لحمة مفرومة معصجة بالطماطم
وبتعملى صوص للمكرونة وهو معلقة زبدة سخنةتحطى عليها 2طماطم مضروبين بالخلاط وتتسبك الطماطم دى
وبعدما تبرد شوية حطى عليها بيضة نيئة وقلبيها مع الصوصوبعدين حطى المكرونة وقلبيها فى الصوص ده
هاتى بقى الصينية اللى بتبقى مفتوحة من النص وادهينيها زبدة كويس وبعدين رشيها بقسماط ع الجوانب والقعر
رصى نص كمية المكرونة وبعدين اللحمة المعصجة وبعدين نصالمكرونة الاخر اوضغطى عليها بالشوكة حتى
تتماسك كويس ودخليها الفرن حوالى نصف ساعة او حسب سخونة فرنك وبعد ما تطلعيها من الفرن استنى
تبرد شوية وبعدين اقلبيها فى طبق التقديممعكرونة باللحم المفروم والبقسماط Untitl60


الموضوع الأصلي : معكرونة باللحم المفروم والبقسماط // المصدر : منتديات ولا بالاحلام // الكاتب: faten

اعلانات




مواضيع ذات صلة


معكرونة باللحم المفروم والبقسماط Collapse_theadتعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة