نحط البصل على النار مع الزيت حتى تصفر البصله ثم نضيف ليها الثوم والمشروم ونقلب لمده دقيقتين ونضيف ليهم اللبن او الحليب ونقلب البيضه مع الجبنه ونضيفهم للخليط ونتيل بالملح والفلفل اعداد العجينه نذوب السكر مع الخميره مع شويه ماء دافى وتترك للتفاعل نخلط باقى المقادير مع بعض ونضع عليها الخميره والماء الدافىءونعجنها كويس جدداااا ونلتها كويس
نتركها فى مكان دافئ حتى تتضاعف حجمها
ناخد جزء من العجينه ونفردها على سطح مرشوش بالدقيق وندهن قالب التارت كويس بالزيت وننقل ليه العجينه