الناجيت البيتي
الناجتس كل الاطفال بتموت فيها رح نعملها بالبيت متل المطاعم واطيب وانضف المقادير750 جم صدور دجاج 3معلقة بصل باودر او بصلة مفرومة
2معلقة ثوم باودر او اربع حصوص توم مدقوقين
2معلقة نشا
معلقة بهارات دجاج
كوب دقيق
2بيض
1/2 كوب حليب سائل
2كوب قلب توست محمص ومطحون او ممكن استبدال التوست بالفينو (يعني بقسماط مطحون)
1/2 كوب كورن فليكس مطحون
دة تقريبا 1/2 كيلو
باقي المقادير (اللبن +البيض+بهارات الفراخ+ثوم باودر+بصل باودر)دة بقسماط مطحون+كورن فليكس مطحوندة صورة تزكارية لكل المقادير مع بعضههههههههههههههههه
هنا حطيت كل المقادير مع بعض ماعدا 1/2 معلقة من الثوم الباودر+1/2 معلقة من البصل الباودريعني حطيت (الفراخ +معلقتين ونصف توم باودر+معلقتين ونصف بصل باودر+النشا+بهارات الفراخ )وهنا بعد ما اتفرمت بقت بالشكل دةودة كمان صورة عشان الحبايبهنجيب بلاستك فيلم اللي مش عندة كيس بلاستك عادي جداهنفردة في صانية بالشكل دةهنفرد خليط الفراخ المفروم بارتفاع 1/2 سم بالشكل دة ثم نقفل الصانية بورق البلاستك تاني ونسيبها في الفرريز 1/2 ساعة
نجيب بقي قطاعات اشكال هفطسكم من الضحك عاريفن القطاعات دة منين
دة ياستي اللي مع الصلصال اخدتهم من الواد يوسف ابني
هتلاقيهم في اي محل ب2.5 او في المكتبة
قطعتهم بالقطاعات بالشكل دةصورة كمان للحبايبهههههههههههه
نيجي بقي للخليط بتاعنا البيض علية فلفل اسمر والحليب
الدقيق علية 1/2 معلقة الثوم الباودر والبصل الباودر فاكرينهم اللي سبناهم فوق
والبقسماط علي الكورن فليكس
هناخد شكل شكل ونخلي بالنا براحة خالص نحطها في البيض واللبن ثم الدقيق ثم البيض واللبن ثم في البقسماط علي الكورن فليكسبقي بالشكل دةبعد ما حمرتها في زيت غزير طلعت بالشكل دة
صورة كمان ودة طبق الواد يوسف مع شوية بطاطس شيبسييارب الوصفة تعجبكم وتعجب اولادكم وربنا يفتح نفسهم علي الاكل قولوا امين
اترككم في رعاية الله