السويسرول الحلو Log10كنافة بالمانغاالسويسرول الحلو Emptyالخميس أكتوبر 08, 2015 7:20 pm من طرفالسويسرول الحلو Log10ملف شامل ومتكامل لجميع انواع البسبوسةالسويسرول الحلو Emptyالخميس أكتوبر 08, 2015 4:48 pm من طرفالسويسرول الحلو Log10بسبوسة بلا بيضالسويسرول الحلو Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:37 am من طرفالسويسرول الحلو Log10تشيز البسبوسةالسويسرول الحلو Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:35 am من طرفالسويسرول الحلو Log10بسبوسة بلا قطرالسويسرول الحلو Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:31 am من طرفالسويسرول الحلو Log10بسبوسة بالقشطة منقوولة السويسرول الحلو Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:28 am من طرفالسويسرول الحلو Log10بسبوسة بالمهلبيةالسويسرول الحلو Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:27 am من طرفالسويسرول الحلو Log10النمورة اللبنانيةالسويسرول الحلو Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:26 am من طرفالسويسرول الحلو Log10الهريسة الحلبية عاصولها السويسرول الحلو Emptyالأربعاء سبتمبر 09, 2015 6:26 am من طرفالسويسرول الحلو Log10حلى المانجوالسويسرول الحلو Emptyالأربعاء أبريل 22, 2015 6:25 am من طرف



الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
منتديات ولا بالاحلام :: اطباق المشاهير :: وصفات الشيف حسن كمال :: حلويات الشيف حسن

كاتب الموضوع faten مشاهدة صفحة طباعة الموضوع  | أرسل هذا الموضوع إلى صديق  |  الاشتراك انشر الموضوع
شاطر
 المشاركة رقم: #
تم النشر فى :30 - 12 - 2012
faten
admin
admin
تواصل معى
http://www.fatendishes.net
إحصائية العضو

عدد المساهمات : 6130
نقاط : 17408
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 21/09/2010
العمر : 39
السويسرول الحلو Emptyموضوع: السويسرول الحلو
السويسرول الحلو
5 بيضات
5 صفار بيض
250 ج سكر
150 ج دقيق
30 ج كورن فلور
30 ج سكر
باكو فانيليا
باكو بيكنج بودر
الطريقة
ابطن الصينية المستطيله بورق زبدة
نضع الكورن فلور و بيكنج بودر على الدقيق واخلطهم كويس
نضرب البيض الكامل مع الاصفر بيض مع السكر مع الفانيليا الى ان يمتزجوا تماما
وبدون خلاط اضع عليهم الدقيق شوية شوية واخلط من تحت لفوق
ثم اضع البياض فى الخلاط واضع السكر واحدة واحدة لحد ما يتكون عندى ميرانج
ثم اضع الميرانج شوية شوية على الخليط ومن تحت لفوق ثم اضعه فى صينية
بدون حواف وافرده كويس بمعلقة مبلولة بماء دافىء
ادخله الفرن على درجة 220 لمدة 5 دقايق ولما يطلع واقلبه افرد علية
كريمة الشيكولاتة والفه كويس ثم الفه فى ورقة ذبدة وادخله التلاجة
وبعدين اطلعه وافكه وارش على الوش كاكاو واقطعه


السويسرول الحلو Untitl84


الموضوع الأصلي : السويسرول الحلو // المصدر : منتديات ولا بالاحلام // الكاتب: faten

اعلانات




مواضيع ذات صلة


السويسرول الحلو Collapse_theadتعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة