المكونات عيش بلدى مفرود ( عدد الارغفة بحسب عدد الافراد ) شرائح جبنة رومى بسطرمة زيتون اسود مقطع كاتشاب ورق الومنيوم ( فويلطريقة التحضير - يتم اشعال الفرن قبل البدء . - تفرد ورقة الفويل ويوضع عليها رغيف العيش . - فى نصف الرغيف توضع شرائح الجبنة الرومى وفوقها شرائح البسطرمة ثم الزيتون المقطع وفى النهاية يوضع الكاتشاب . - بعد وضع الحشو يتم ثنى الرغيف بالنصف ثم يلف بالفويل . - بعد انتهاء عمل عدد الساندويتشات المطلوبة تدخل الفرن لمدة 15 - 25 دقيقة . - وبس وبألف هنا وشفا جربوه وادعولى . - طبعا الساندويتش ده يتاكل سخن على طول وهتبقى الجبنة الرومى بتمط زى الموتزاريللا بالظبط .