· اضرب الابيض بيض مع كوب السكروالفانيليا في العجان لمده طويله حتي يكون مارينج متجانس ويتضاعف حجمه ويتماسك · في اناء اضع اللبن علي النار(لازم مش سخن) · بملعقه ايس كريم اغمسها في ماء ساخن اخد من خليط المارينج واضعه في اللبن علي النار حتي تنضج كور المارينج وعلامه نضجها الاتلتصق بالاناء · في اناء علي الناراضع 1/2 كوب سكر حتي يصبح لونه ذهبي ثم اضع الفريش كريم بحرص شديدحتي يتكون صوص الكراميل · بعد نضج كرات المارينج توضع في الكريم لانجليز ويزين بصب الصوص كراميل فوقه وبالف هنا